De Praktijk

huidzorg-de-ronde-venen-portret-3.jpg

Even voorstellen

Mijn naam is Annieke de Grood. Eigenaresse van Huidzorg De Ronde Venen en erkende huidtherapeut sinds 2008. 

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is de verwachtingen van de cliënt waar kunnen maken of zelfs overtreffen door mijn expertise als huidtherapeut te gebruiken.

                                                                       huidzorg-de-ronde-venen-portret-6.jpg


Ik ben van nature een rustig, makkelijk toegankelijk persoon. In mijn werk ben ik doelgericht en oprecht. Gecombineerd met voor mij belangrijke normen, waarden en overtuigingen zoals: respect, geduld, behulpzaamheid, eerlijkheid, trouw, beleefdheid, verantwoordelijkheid en integriteit zorgt dit voor de klant voor een gerust gevoel en in een aangename, veilige omgeving progressie behalen.

De cliënt van Huidzorg De Ronde Venen is een zelfbewust persoon die gaat voor de beste mogelijkheden die er zijn binnen de medische of cosmetische zorg.

Mijn intentie is altijd goed luisteren naar de wensen van de cliënt en dit combineren met mijn expertise als huidtherapeut om een eerlijk en passend advies te kunnen geven.


Waarborgen van kwaliteit

Huidtherapie is een beschermde titel en staat in de wet BIG onder artikel 34 beschreven. Als huidtherapeut ben je HBO-geschoold en ben je verbonden aan de beroepsvereniging. De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Hiernaast sta je als huidtherapeut ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici (KP). Deze club houdt toezicht op de kwaliteit van iedere individuele paramedicus. 

 

Iedere 5 jaar dient er een bepaald aantal punten behaald te worden in verschillende categorieën zoals scholing, werkveld, intervisie, begeleiding en kwaliteitsbevordering. Zo werk ik altijd volgens de laatste richtlijnen en volg ik de meest recente wetenschappelijke artikelen.

 

 kwaliteitsregisterparamedici.jpg                                            logo-nvh-1-kleur-jpg.jpgInstagram