Waarom huidverzorgingsproducten van Lira Clinical?

21 april, 2020

blog-lira-clinical-huidverzorgingsproducten-bij-huidzorg-de-ronde-venen.png
In mijn praktijk heb ik ervoor gekozen te werken met de producten van Lira Clinical. Ik wil jullie graag vertellen over mijn zoektocht naar de juiste producten voor mijn cliënten en waarom ik uiteindelijk terecht ben gekomen bij Lira Clinical. 

Daarnaaast vertel ik ook over de werking van bepaalde bestanddelen in Lira Clinical en het verschil met goedkopere cosmetica. Zo hoop ik jou te overtuigen van het nut van goede huidverzorgingsproducten.

 

Wensenlijst huidverzorgingsproducten

Kom je bij Huidzorg De Ronde Venen dan kom je om je huidconditie te verbeteren op een professionele manier. Het moeten dus producten zijn met werkzame ingrediënten die echt effect bereiken qua huidverbetering. Met name was ik op zoek naar ingrediënten die werken tegen acne, pigmentvlekken, huidveroudering en de droge of gevoelige huid.

Ik heb eerst gekeken bij collega huidtherapeuten wat die zoal gebruiken. Daaruit kwam al een aardig lijstje met cosmeticamerken. De meeste van deze merken kende ik al doordat ik er eerder mee heb gewerkt of via een beurs of congres mee in aanraking ben gekomen, maar voor welke zou ik kiezen? Je wilt natuurlijk een product dat echt werkt, maar ook betaalbaar is.

Over al die producten heb ik veel gelezen en navraag gedaan bij collega’s en uiteindelijk toch een consessie gedaan ten aanzien van de de prijs en mijn keuze gemaakt. Het product is zo veelbelovend en collega’s zijn zo enthousiast dat de iets hogere prijs geen probleem hoeft te zijn, dacht ik. En dat blijkt gelukkig zo ontzettend waar te zijn! Lira Clinical is een erkend, professioneel en hoogwaardig merk zoals bv ZO Skin Health, maar dan lager geprijsd.

Ik ben dolgelukkig dat ik heb gekozen voor lIra Clinical omdat het, bij juist gebruik, doet wat je verwacht.

 

Award winnaar Lira

De producten van Lira zijn ontwikkeld in Amerika door een team van medische, esthetische en wetenschappelijke professionals. Ze gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit die hun resultaten hebben bewezen. Ik kan zelfs zeggen dat het een van de meest effectieve producten wereldwijd is. Lira Clinical heeft diverse awards gewonnen voor beste producten en hun innovatieve filosofie.

 

Filosofie Lira Clinical

De exclusieve formules die Lira in haar producten gebruikt zijn probiotica, plantstamcellen, peptides, anti-oxidanten, vitaminen, mineralen, enzymen en zuren. Door deze bestanddelen optimaal te combineren zorgen de producten van Lira Clinical voor huidcel-opbouw, -bescherming en -herstel.

 

Belangrijkste ingrediënten van Lira die het verschil maken

Er is dus echt verschil tussen hoogwaardige producten en producten die deze bestanddelen missen. Belangrijke punten die het verschil maken, zijn:

  • Lira Clinical maakt gebruik van plantstamcellen die nieuwe cellen creëren of specifieke huidcellen vervangen en helpen bij het behoud van jouw collageen en elastine;
  • In Lira Clinical zijn anti-oxidanten verwerkt die bescherming bieden door vrije radicalen te vangen. Onder andere het unieke ingrediënt Mastiha (Pistacia lentiscus). Dit sap wordt gewonnen uit de Mastihaboom aan de zuidkust van Griekenland. Het bevat veel medicinale eigenschappen en wordt verwerkt in de Mystiq- en Ice-lijn van Lira.
  • Lira Clinical maakt gebruik van peptiden en mineralen waardoor ingrediënten dieper in de huid kunnen dringen en zorgen voor hydratatie, stimulatie, reparatie en bescherming. Een bijzondere peptide van Lira is de Royal Epigen P5 met epigenetische eigenschappen.
  • Probiotica in Lira Clinical zorgen voor een gezond en gebalanceerd huidmicrobioom. Het behoudt de ‘goede’ bacteriën en houdt ‘de slechte bacteriën’ weg. Zo zorgt het voor een optimale pH-balans.
  • Enzymen en zuren zorgen ervoor dat de bovenste dode huidlaag van de huid versnelt afschilfert waardoor je huid er gladder en mooier uit ziet.
  • Lira Clinical is licht- en luchtdicht verpakt zodat de werking optimaal behouden blijft.

 

6 verschillende productlijnen Lira

Er zijn 6 verschillende productlijnen Lira die onderling kunnen worden gecombineerd. Als je meer wilt weten over alle producten afzonderlijk kun je op onderstaande links klikken. Daar staan alle producten met hun werking beschreven.

Pro-lijn (huidverbetering)
Bio-lijn (gevoelige huid)
Mystiq-lijn (pigmentvlekken)
Ice-lijn (acne/mee eters)
SPF-lijn (zonnebrandcrème)
BB-lijn (4-in-1 dagcrème)

 

Peelings en thuisproducten op elkaar afgestemd

De producten van Lira die je thuis gebruikt werken op zichzelf dus al om jouw huid te verbeteren. Het immuunsysteem van de huid wordt ook verbeterd, waardoor je huid zich sneller herstelt als die even uit balans wordt gebracht. Onderga je bij Huidzorg De Ronde Venen een peelingkuur dan wordt jouw huid steeds even uit balans gebracht. Dit doen we uiteraard met een bepaald doel,  om een bepaalde huidwens, te bereiken. Meer informatie over Lira Clinical peelings vind je hier.

 

Zelf ervaren?

Doordat we nu in de corona-periode zitten en niet naar een huidprofessional kunnen gaan om onze huid te laten verzorgen, is het belangrijk om thuis met de juiste producten aan de slag te gaan. Hopelijk heb ik je overtuigd van de goede eigenschappen van Lira Clinical en wil je zelf ervaren wat deze producten voor jouw huid kunnen betekenen.

 

Zo kom je in contact met mij

Iedere maandag t/m vrijdagochtend kun je mij bellen, mailen of appen voor huidverzorgingsadvies en producten op bestelling ophalen bij Huidzorg De Ronde Venen.

Ik zou het super vinden als jij interesse hebt in Lira Clinical. Zo help ik jou, ook in deze tijd, aan een betere huid!

 

Terug naar het overzicht

Instagram