Lira Clinical Pro Anti Aging Pads

08 april, 2020

Super eenvoudige maar effectieve peeling voor thuis of onderweg en geschikt voor elk huidtype en iedere huidconditie!

Wil je toch graag professionele resultaten behalen of de behaalde resultaten behouden nu de praktijk gesloten is door Corona? Dat kan met het nieuwste product van Lira Clinical waarin natuur en wetenschap gecombineerd wordt!

Wat doet het?

Het zorgt voor huidcorrectie. Het werkt oplichtend en verhelderend. Het verfijnt de huidstructuur, vermindert ouderdomsvlekken en helpt tegen acne en fijne lijntjes. Tevens helpt het de huid haar natuurlijke huidbarrière te behouden.

Wat zorgt hiervoor?

In het product zitten meerdere zuren en probiotica verwerkt. Door een slim afgiftesysteem worden actieve ingrediënten in de huid afgeleverd en tegelijk wordt de bovenste huidlaag beschermd tegen irritatie en uitdroging door de probiotica.
Deze zuren zorgen voor huidverbetering.

  • melkzuur en glycolzuur (verfijnend en exfoliërend)
  • hexylresorcinol en kojinezuur (oplichtend en verstrakkend)
  • salicylzuur en azelaïne zuur (verhelderend)

Alle zuren samen zorgen voor verdere opbouw van collageen in de huid waardoor het natuurlijke verouderingsproces vertraagt.
De probiotica en natuurlijke anti-oxidanten zorgen voor een balans tussen goede en slechte bacteriën op de huid doordat zij een actief immuunsysteem nabootsen. Het zorgt voor natuurlijke hydratatie en behoud van de natuurlijke huidbarrière.

Hoe te gebruiken?

De inhoud bestaat uit 40 pads gedrenkt in bovenstaande zuren, anti-oxidanten en probiotica. 

Je kunt om te beginnen 1x per week starten met deze mini behandeling thuis. Doe dit altijd ’s avonds.

Reinig eerst je gezicht grondig en verdeel vervolgens 1 pad over de huid totdat het opdroogt. Heb je plaatselijk meer acne, fijne lijntjes of pigment, houd de pad dan langer op die plek en masseer met de pad 3-5 seconden. 

Heb je een gevoelige huid of rosacea huid dan kun je de pads ook gebruiken maar niet meer dan 1x per week en gebruik dan na deze behandeling voldoende bio caviar crème of bio lift crème voor de benodigde hydratatie.
Je kunt het gebruik opbouwen naar maximaal 3x per week.

Leuk extra weetje: dit product werkt ook goed bij ingegroeide haren. Bijvoorbeeld bij de bikinilijn. Gebruik na zo’n behandeling de Mystic iLuminating Beauty Oil van Lira voor een optimaal resultaat. 

Inhoud en kosten 

Er zitten 40 pads in 1 pot. 

Bij een gemiddeld gebruik van 2x per week kun je hier 5 maanden mee vooruit. 

De prijs is €84,-

Om toch aan de behoefte van je huid tegemoet te komen is dit dus een heel eenvoudige en goedkope manier. Je behandelt je huid zelf en voorkomt zo bijvoorbeeld nieuwe break outs van acne of behoudt het behaalde resultaat.

Heb je nog vragen of wil je aan de slag met deze professionele thuispeeling, klik dan op dit contactformulier.


Be bright, be beautiful! 

en bovenal be safe!

Terug naar het overzicht

Instagram