Camouflagetherapie

Een camouflagebehandeling bestaat uit het minder zichtbaar maken van een storende oneffenheid van de huid. Op deze manier kan een kleurverschil van de huid gereduceerd worden. Het accent van de behandeling ligt op het aanleren van het zelfstandig aanbrengen van de camouflage.

 

Plan een GRATIS huidconsult >

 

Camouflagemiddelen kunnen worden ingezet bij ernstige kleurverschillen in de huid maar ook als bedekking van bijvoorbeeld een rode huid of onregelmatig gekleurde huid, huid met acne of huid met hyperpigmentatie.

Binnen de praktijk wordt gebruik gemaakt van de producten van Dermacolor voor de “ernstiger” aandoeningen en de Lira BB cream wordt bij alle overige aandoeningen ingezet.

De producten van dermacolor bevatten meer pigment dan reguliere producten. Bovendien zijn de verschillende kleuren makkelijk met elkaar te combineren.

Vergoeding door de zorgverzekeraar 

Camouflagetherapie kan tot een bepaald bedrag vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Kijk in uw polisvoorwaarden of uw aanvullende verzekering camouflagetherapie vergoedt en tot welk bedrag of klik hier voor een overzicht van acnetherapie-vergoedingen bij alle zorgverzekeraars. 
Huidzorg De Ronde Venen is aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici wat vaak een voorwaarde is van de zorgverzekeraar voor vergoeding.

 

Afspraak maken

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreken we tijdens een intakegesprek de vragen, wensen en verwachtingen met elkaar.

Tijdens het eerste contact wordt na een korte intake de Dermacolor kleur bepaalt die bij u past. Hierbij wordt u ook direct uitgelegd hoe u de camouflageproducten zelf toepast. Ik vraag u ook om onze privacyverklaring te tekenen.

De producten worden voor u besteld. Zodra deze ontvangen zijn bel ik u voor een nieuwe afspraak om de producten op te halen en eventuele onduidelijkheden nogmaals te bespreken. 

Behandeling/les en producten worden veelal vergoed uit uw aanvullende verzekering.

 

Behandeling Tarief per behandeling
Camouflagetherapie met Dermacolor €76,-

 

Een afspraak kunt u maken via 06-41760642, info@huidzorgderondevenen.nl of via het contactformulier op de website.

 

Terug naar het overzicht

Instagram