Professionele Peelings

De peelings bij Huidzorg De Ronde Venen zijn van Lira Clinical.

Lira Clinical gelooft in een helende aanpak bij peelings. Deze filosofie helpt bij het optimaliseren van de resultaten met minder hersteltijd. Lira Clinical realiseert dit door de diverse peelings met herstellende mineralen, botanische extracten en plant-stamcellen te combineren voor herstel op celniveau. 

Met de toepassing van peelings pakken we huidproblemen aan en verbeteren de huidconditie. De huid wordt aangezet tot het maken van nieuwe gezonde cellen. Bovendien verwijderen we met peelings de dode huidcellen waardoor de huid er direct frisser en stralender uitziet.

 

Plan een GRATIS huidconsult >

 

Waar bestaat een peeling uit? 

We hebben bij Huidzorg De Ronde Venen veel verschillende peelings. Ze bevatten zuren, enzymen, mineralen, anti-oxidanten, peptides en plant-stamcellen. De zuren zorgen ervoor dat de dode huidcellen loslaten en andere cellen vernieuwen of herstellen, het kan de olie productie van de huid verminderen en het kan anti-bacteriële eigenschappen bevatten. De enzymen werken als versneller van een proces. Mineralen, peptides, anti-oxidanten en plant-stamcellen in de peelings hebben een helende en stimulerende werking op de cellen in de diepere huidlaag. Zo werken we stap voor stap aan de vernieuwing van de huid specifiek gericht op uw wensen. 

 

Deze peelings gebruikt Huidzorg De Ronde Venen:

Vita Brite refreshner.

Is zeer geschikt als introductiepeeling en voor  onderhoudsbehandelingen. Hij is verfrissend voor alle huidtypen door fijne lijntjes glad te strijken, te verstevigen, te verhelderen en te hydrateren.

Lactic clear definer.

Deze peeling hydrateert, egaliseert de huidteint en corrigeert pigmentatie. Geschikt voor ieder huidtype.

Hydroxy 30 rebuilder.

Vermindert fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de huidtextuur en pigmentatie en bouwt een gezonde huid op. 

Sal pulp definer.

Verheldert de teint, vermindert acne en zorgt voor een betere balans van de huid.

Mineral retinol solution.

Geneest, herstelt en onthult een mooiere huid. Deze oplossing kan worden gebruikt als een anti-aging behandeling of als tweede booster om vele andere peelings te versterken. 

Mineral jessner rebuilder.

Corrigeert fijne lijntjes, verlicht pigmentvlekken en vermindert acné-littekens.

Mineral TCA rebuilder.

Geavanceerde medische peeling. Corrigeert fijne lijntjes of acné-littekens, zonbeschadiging en pigment en is hiermee een goede peeling voor anti-aging en huidvernieuwing.

 

Vóór de behandeling

Om de beste resultaten te behalen met de peelings adviseer ik een peelingkuur te volgen. Voorafgaand aan een kuur gebruikt u minimaal 2 weken de thuisproducten van Lira Clinical Pro die ook zuren en enzymen bevatten, maar dan in een minder hoge dosering. Op deze manier wordt de huid goed voorbereid op de peelings en heeft u minder last van eventuele ongemakken (velletjes, droogheid en roodheid).

2 weken voor de behandeling mag er niet geharst worden en geen ontharingscrème gebruikt worden in het te behandelen gebied. Zonnen raad ik de eerste 4 weken voorafgaand aan een peeling af. 

Gebruikt u producten met benzoylperoxide zoals bij ice clarifying treatment, stop hier dan mee 2 dagen voor de behandeling.

 

De behandeling

Uw huid wordt eerst grondig gereinigd, waarna een primer wordt aangebracht. Hierna volgt de peeling. Soms worden meerdere lagen aangebracht. De peeling kan wat prikken of een branderig gevoel geven. Om dit gevoel te verlichten is er een ventilator die direct verkoeling geeft. Optioneel kan Retinol aangebracht worden om het effect van de peeling te versterken en het afschilferings proces te versnellen. De peeling wordt verwijderd met water of alleen gekoeld met koude compressen. Dit is afhankelijk van welke peeling gebruikt wordt. Er wordt afgesloten met de juiste verzorging voor uw huid en uiteraard een zonnebrandcrème met factor 30.

 

Na de behandeling

De huid kan er nog wat rood en gezwollen uitzien direct na de behandeling. Meestal is dit binnen 2 uur verdwenen. De huid kan meerdere dagen strakker aanvoelen en na 1 tot 3 dagen kunnen er wat velletjes ontstaan. Dit kan tot 10 dagen na de peeling duren. Het is belangrijk niet aan velletjes te trekken en de huid dagelijks goed te beschermen met spf 30 van Lira. Om de huid snel weer in goede conditie terug te brengen adviseer ik de producten van Lira Clinical Bio in de eerste dagen na de peeling te gebruiken. Zodra de huid weer ‘normaal’ aanvoelt kunt u uw andere producten weer gaan gebruiken.

 

Aantal benodigde behandelingen

Voor het beste resultaat adviseer ik de peeling in kuurvorm van zo’n 6 peelings, iedere 2 weken. Eenmaal behaald resultaat is het beste te behouden door onderhoudspeelingen 1 x per 6 weken.

 

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Peelings kunnen met veel verschillende doeleinden worden ingezet. Heeft u een medische indicatie om een peeling te ondergaan, kijkt u dan uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekering na om te kijken wat er vergoed wordt of klik hier voor een overzicht van acnetherapie-vergoedingen bij alle zorgverzekeraars.

 

Afspraak maken

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreken we tijdens een intakegesprek de vragen, wensen en verwachtingen met elkaar.

Ik stel u vragen over uw gezondheid, bekijk uw huid en maak een foto. Hierna wordt het behandelplan opgesteld waarin bovenstaande punten aan bod komen en een prijsopgave wordt gegeven. U tekent het behandelplan wanneer voor u alle informatie duidelijk is. Ook vragen we u om onze privacyverklaring te tekenen.

I.v.m. wetgeving is het noodzakelijk dat bij het intakegesprek met een minderjarige een ouder/verzorger meekomt.


Het intakegesprek bied ik u graag kosteloos aan omdat goede informatie en een eerste vertrouwde indruk belangrijk is voor een effectieve behandeling. Er wordt 45 minuten gereserveerd voor een intakegesprek.

 

Behandeling Tarief per behandeling
Intake Gratis
Peeling  €67,-

 

Een afspraak kunt u maken via 06-41760642, info@huidzorgderondevenen.nl of via het contactformulier op de website.

 

Terug naar het overzicht

Instagram