Huidverbetering

Een gezonde en stralende gezichtshuid is wat iedereen graag wil. Helaas hebben veel mensen een huidaandoening of storende plekjes, bultjes of vaatjes in het gelaat. Bij Huidzorg De Ronde Venen wordt gekeken naar u als cliënt en uw wensen m.b.t. uw huid. Samen bespreken we de mogelijkheden om uw huid weer vitaal te krijgen en te houden. 


We streven naar een gezonde huid. Een gezonde, vitale huid houdt in dat de hoornlaag dun is en de huid daaronder stevig, dik en veerkrachtig en een gezonde huid is uiteraard een egale huid zonder oneffenheden.

De eerste stap naar een gezonde, vitale huid is het opheffen van storende plekjes die aanwezig zijn. Dit kan zijn acne, ouderdomswratjes, bindweefselbultjes en adertjes. Met speciale apparatuur en/of producten kan dit worden aangepakt.

De tweede stap is ervoor zorgen dat de huidstructuur verbetert zodat de huidteint er fris uitziet en  de huid er glad uit ziet. Voor deze eigenschappen heeft de huid veel voeding en zuurstof nodig en moeten de bindweefselcellen voldoende geprikkeld worden tot aanmaak van nieuwe, gezonde cellen.

 

Plan een GRATIS huidconsult >

 

Huidverbeterende behandelingen

Een peeling verdunt de bovenste huidlaag en hecht zich aan cellen van de diepere huidlagen waardoor iedere peeling een specifiek doel heeft tot huidverbetering. De peeling kan zich richten op ontstekingen, pigment, hydratatie en verbetering van de nieuw te vormen cellen.

Bindweefselmassage en endermologie (LPG-apparaat) zorgen voor een optimale microcirculatie in de huid wat inhoudt dat de nieuw te vormen huidcellen de optimale hoeveelheid zuurstof en voeding krijgen. Hierdoor ziet uw huid er mooier, voller en stralender uit. 

Bij het totaalbeeld van de te verkrijgen gezonde, stralende huid hoort uiteraard ook gezonde voeding en de juiste cosmeticaproducten om de huid zijn dagelijkse verzorging te geven.

 

CCT: Constante Correctie Thuis

Met de producten van Lira afgestemd op uw huid en uw te behalen doel werkt u dagelijks aan het verbeteren en het in topconditie houden van uw huid. 

Een gezonde huid heeft van nature een goede afweer, is stevig en vitaal maar iedere huid heeft te maken met invloeden van buitenaf. Deels vangt de huid deze invloeden (vrije radicalen) zelf op maar je maakt je huid erg blij als je een handje helpt door de juiste producten te gebruiken die antioxidanten bevatten en die hiermee ook veel vrije radicalen kunnen weren. Zo veroudert je huid minder snel. Verder bevatten de producten van Lira werkstoffen die de juiste cellen verbeteren, bepaalde bacteriën weren of bijvoorbeeld de productie van pigmentvorming tegen gaan. Voor meer informatie over alle producten van Lira Clinical, klik hier.

 

Afspraak maken

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreken we tijdens een intakegesprek de vragen, wensen en verwachtingen met elkaar.

Ik stel u vragen over uw gezondheid, bekijk uw huid en maak een foto. Hierna wordt het behandelplan opgesteld waarin bovenstaande punten aan bod komen en een prijsopgave wordt gegeven. U tekent het behandelplan wanneer voor u alle informatie duidelijk is. Ook vragen we u om onze privacyverklaring te tekenen.

 

Het intakegesprek bied ik u graag kosteloos aan, omdat goede informatie en een eerste vertrouwde indruk belangrijk is voor een effectieve behandeling. Er wordt 45 minuten gereserveerd voor een intakegesprek.

 

Behandeling Tarief per behandeling
Intake gratis
Lira Clinical Peeling €67,-
LPG endermologie®/ Bindweefsel vanaf €19,-

 

Een afspraak kunt u maken via 06-41760642, info@huidzorgderondevenen.nl of via het contactformulier op de website.

 

Terug naar het overzicht

Instagram